U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Prachtig landhuis met zwemvijver - 9160 Lokeren

Omschrijving

Dit prachtige landhuis, gebouwd in 2006, is strategisch gelegen tussen Beervelde (Lochristi) en Lokeren. Bijzondere aandacht ging naar afwerking en materiaalgebruik. Boomse pannen, recuperatiebakstenen, natuursteen, eik, porseleinen Botticino badkamertegeltjes, kortom topmaterialen welke terug te vinden zijn doorheen de gehele woning.

Het gelijkvloers met vloerverwarming biedt ruimte aan een salon, living met open haard en een ruime orangerie gebruikt als eetplaats met uitzicht op de aangelegde tuin. Een hypergeïnstalleerde open keuken sluit tenslotte aan op de koele berging en de mudroom. Meerdere kamers zijn voorzien van ingebouwde luidsprekers en worden aangestuurd dmv een Sonos-systeem.

Op de bovenverdieping zijn er 4 ruime slaapkamers, een centrale 5e kamer geschikt als bureel of dressing en een badkamer van topkwaliteit met inbouwkasten, inloopdouche en ligbad.

Zowel gelijkvloers als verdieping zijn uitgerust met natuursteen- of massieve parketvloeren en massieve eiken binnendeuren. Er zijn maar liefst twee trappen naar de bovenverdieping wat een meerwaarde biedt naar praktisch leefcomfort.

De aangelegde tuin, gekenmerkt door hagen van Beuk, Taxus en Buxus, heeft centraal een zwemvijver van 15m bij 4,5m en meerdere terrassen. Aansluitend omvat de tuin een eikenhouten poolhouse met dubbele carport en zijn er binnenin aansluitingen voorzien voor jacuzzi, sauna en sanitair.

Dit hedendaagse landhuis is een parel in haar klasse.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA