U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Goed gelegen recente pastoriewoning - 9160 Lokeren

Omschrijving

Deze nieuwbouwwoning uit 2012 is gelegen ten oosten van Lochristi, tussen Zeveneken en Beervelde maar ligt net op grondgebied Lokeren.
Sublieme uitvalswegen naar autostrades en aansluiting met openbaar vervoer in de directe omgeving zijn hier een grote troef.

De recente pastoriewoning heeft een grote leefruimte met een open keuken en uitzicht op de afgesloten tuin. Naast de keuken is er een berging en een inpandige garage met automatische poort. De inkomhal met gastentoilet leidt naar de eerste verdieping met 3 erg ruime slaapkamers en een prachtige badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Tenslotte is er een praktische bergzolder.
De gehele woning is geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming op gas (condensatieketel) welke op het gelijkvloers is aangesloten op vloerverwarming. Er is eveneens een luchtventilatiesysteem D aanwezig welke de binnenlucht filtert.

Erg kwalitatieve pastoriewoning, recent gebouwd met hedendaags comfort en instapklaar!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA