U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Unieke hedendaagse villa op toplocatie - 9051 Sint-Denijs-Westrem

Omschrijving

VERKOCHT BINNEN DE WEEK Gelegen op amper 5km van Gent en vlakbij invalswegen, openbare voorzieningen en recreatie, staat deze charmante villa op een perceel van 977 vierkante meter.
De doodlopende straat garandeert absolute rust en een privatieve tuin om in weg te dromen werd prachtig aangelegd en voorzien van sfeerverlichting.
Het hoofdhuis werd volledig gerenoveerd in 2002, met centrale verwarming op gas, sfeervolle indirecte verlichting, inbouwkasten, hoogrendementsbeglazing en moderne gietvloeren. Een aangebouwde vleugel werd met smaak en kwalitatieve materialen gerenoveerd in 2009.
Een inkomhal met gastentoilet geeft uit op de lichtrijke open leefruimte met kamerhoge ramen. Er is een gezellige living met een charmante uitbouw met ingewerkte zitbanken. Langs de andere zijde van de woning is er een eetruimte aansluitend op de moderne keuken. Deze keuken is uitgerust met een werkblad in carrara-marmer, inbouwtoestellen en een complete kastenwand op maat. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder, bovendien is de volledige woning voorzien van een kruipkelder.
De aangebouwde vleugel omvat een zij-ingang met vestiaire, een wasplaats, een badkamer met inloopdouche en toilet, dressing en master-slaapkamer.
De eerste verdieping, eveneens met gietvloeren, omvat 3 kinderkamers en een badkamer met ligbad, douche en toilet. Alle ramen op de bovenverdieping werden vernieuwd in 2015.
De fantastische ligging, sublieme oriëntatie, het uitzicht op de aangelegde tuin vanuit de leefvertrekken, ... een droomwoning op toplocatie.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA