U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9840 De Pinte

Omschrijving

Ruime woning met prachtige tuin en open zicht

Deze villa is subliem gelegen met een goede oriëntatie en een open zicht op duurzaam landbouwgebied, het Parkbos, een multifunctionele groenpool ten zuiden van Gent.
Het centrum van De Pinte ligt op 1,5km en er is een goede aansluiting met de Kortrijksesteenweg te Sint-Denijs-Westrem. Bovendien ligt voor de woning de F45, een pas aangelegde fietssnelweg met verbindingen naar Gent, Deinze en Oudenaarde... Het station van De Pinte is slechts 1,3km afstand biedt rechtstreekse treinverbindingen naar Brussel.

Binnenin de woning zorgen kamerhoge ramen voor veel lichtinval. De centrale inkomhal verbindt alle ruimtes van het gelijkvloers. De living heeft een open haard en parketvloer. Vanuit deze leefruimte geniet u van een mooi zicht op de tuin. Aansluitend is er een ingerichte leefkeuken met koele berging en bijkeuken. Tenslotte is er vooraan een ruim bureel of eerste slaapkamer met naastgelegen gastentoilet en badkamer met ligbad.
De dubbele garage ligt achter de woning met ruimte voor was- en droogmachines en de centrale verwarmingsinstallatie op stookolie.
Op de bovenverdieping zijn er een ruime slaapkamer met lavabo, twee kinderkamers en een tweede badkamer met douche.

Enkele verfraaiingswerken maken van deze villa een pareltje welke door haar ligging, ruime tuin en prachtig uitzicht een droom is om in te wonen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA