U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Instapklare woning op centrale ligging te Lochristi - 9080 Lochristi

Omschrijving

Deze kwalitatieve woning is goed gelegen op minder dan 2km afstand van zowel het centrum van Lochristi, als de oprit van de R4.
Het zuid-georiënteerde perceel van zo'n 650m2 is aangelegd en eind vorig jaar voorzien van een gloednieuwe afsluiting.
Binnenin de woning geeft de centrale inkomhal uit om alle leefvertrekken. De lichtrijke living met gashaard kijkt uit op de tuin en het zonneterras met zonneluifel. De leefkeuken is ingericht met Miele-toestellen en gemakkelijk bereikbaar vanuit de hal of via de achteringang. De berging is erg praktisch gelegen nabij de keuken.
Tenslotte zijn er 3 slaapkamers, 2 afzonderlijke toiletten, een badkamer met ligbad en een afzonderlijke douche-kamer.
De enorme garage met verwarmingsinstallatie op mazout biedt via een schuiftrap toegang tot de bovenverdieping van 120m2 welke uitermate geschikt is om de woning nog verder uit te breiden.

Deze woning, bewoond vanaf 1990 is bijzonder goed onderhouden, kwalitatief afgewerkt en biedt uitbreidingsmogelijkheden met een totale bruikbare vloeroppervlakte van 305m2.
Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, rolluiken en tabletten in natuursteen. De elektrische installatie werd dit jaar vernieuwd en is conform. Tenslotte is deze prachtige woonst zelfvoorzienend voor water dankzij de regenwaterput en de geboorde put, beiden voorzien van nieuwe pompen en certificaat.

De woning is instapklaar en een buitenkans in het residentiële Lochristi.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA