U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Instapklare woning met zonnige tuin op toplocatie - 9040 Sint-amandsberg

Omschrijving

Deze prachtig afgewerkte rijwoning te Sint-Amandsberg is rustig gelegen op een boogscheut van de velden. De pas aangelegde straat heeft voldoende parkeergelegenheid en sluit bijzonder goed aan op nabijgelegen invalswegen.
De achtertuin van deze woning is fraai aangelegd en geniet een sublieme zuid-west oriëntatie. De R4 ligt op slechts 1,5km afstand en is binnendoor te bereiken. De Antwerpsesteenweg biedt langs de andere kant erg vlotte verbinding richting het centrum van Gent welke ligt op 4,5km.
Deze woning werd in 2010 volledig gerenoveerd met het oog op een laag energieverbruik en de toepassing van kwalitatieve materialen. Voorbeelden zijn de dorpels en vloeren in natuursteen, het hoogwaardig pvc-schrijnwerk, hoogrendementsglas, vloerverwarming, zonneboiler en de aanwezigheid van isolatie in zowel vloeren, muren en de dakconstructie. In 2015 werden tenslotte de binnendeuren en de badkamer vernieuwd en werd de elektrische installatie volledig volgens de normen op punt gesteld.
De inkomhal met geschuurde trap biedt naast ruimte voor schoenen en kledij ook toegang tot het gastentoilet en de leefruimte. Zithoek, eetplaats en een prachtige open keuken lopen in elkaar door en genieten dankzij de luxueuze veranda (WIllems) van een fantastisch zicht op de aangelegde tuin en het terras.
De hypergeïnstalleerde keuken (Dovy) met professioneel gasfornuis en werkbladen in natuursteen heeft heel wat opbergruimte en een naastgelegen berging.
Op de bovenverdieping is er een ruime slaapkamer, een kinderkamer en een badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet. De 2e verdieping omvat een prachtige 3e slaapkamer met inbouwkasten, dakramen met automatische zonnewering en een fantastisch ruimtegevoel dankzij de open dakconstructie.
Kortom een echte aanrader voor wie op zoek is naar een warme thuis nabij Gent.
Instapklaar - Hoogwaardige afwerking - Topligging


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA