U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd appartement centraal te Gent

Dit prachtige appartement is gelegen in een erg hippe buurt van de Gentse binnenstad. Het appartement ligt centraal in de Peperstraat welke de verbinding vormt tussen de Burgstraat en de Hoogstraat. Te voet is de Korenlei slechts 500m stappen en 150m aan de andere kant is er het gezellige Begijnhofdriespark.
Deze buurt met haar vele gezellige eetgelegenheden is rustig, maar toch vlot bereikbaar. In de straat is parkeren toegestaan en indien gewenst kan de huur van een ondergrondse parkeerplaats overgenomen worden aan 100 euro per maand.
Het appartement ligt op de 1e verdieping van Residentie Ella, een kleine residentie met amper 8 woonentiteiten.
De grote leefruimte heeft een open keuken met kookeiland, hoogwaardig afgewerkt en hypergeïnstalleerd met onder andere Miele-toestellen. Er is de ruime eetplaats en het salon met zicht op de prachtige herenwoningen in de straat. Achterin het appartement zijn er 2 slaapkamers, elk met inbouwkasten. Tenslotte is er een wasplaats, badkamer met inloopdouche en een afzonderlijk gastentoilet.
De maandelijkse lasten bedragen 150 euro met inbegrip van de kost voor verwarming.

Beschikbaarheid: 15 april 2022


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA