U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

De Beer & partners 
Een echte meerwaarde voor u! 


De Beer & Partners, dé kwalitatieve partner die u zoekt voor alle vastgoedtransacties in en rond Gent. Wij begeleiden uw verkoop-, verhuur- en aankooptransacties tot in de puntjes en doen dit met vertrouwen en op maat van uw wensen.
 
Wij starten met een plaatsbezoek en maken steeds een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Marktkennis, referenties en een jarenlange ervaring resulteren in een gefundeerde schatting van uw vastgoed.
Vervolgens stelt De Beer & Partners een compleet vastgoeddossier samen met alle vereiste documenten.
Elk dossier krijgt een op maat gemaakte marketingstrategie, met onder andere gerichte acties, professionele fotoreportages, online- en offlinecampagnes, social-mediacampagnes, … Wij weten hoe we uw potentiële koper/huurder kunnen bereiken.
 
Plaatsbezoeken met kandidaten worden begeleid door ervaren en erkende vastgoedmakelaars, we voeren de onderhandelingen en stellen de overeenkomst op. We begeleiden onze klanten tot bij de akte en gaan voor een 100% tevreden klantenrelatie.
 
Zoekt u een eigendom, vergeet u dan niet in te schrijven in ons klantenbestand, zo bent u steeds als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod. Als vastgoedcoach ondersteunen we onze klanten ook graag bij de aankoop. Wij helpen graag verder met aankoopadvies of ondersteuning bij een plaatsbezoek.
 
Wij verwelkomen u graag na afspraak op kantoor te Heusden of komen bij u langs om ons voor te stellen.
 
De Beer & Partners, sterk en onontbeerlijk in vastgoed!

Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA