U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9040 Sint-amandsberg

Omschrijving

Prachtig appartement met tuin te Gent

Dit gelijkvloers appartement met ruime tuin is subliem gelegen in een verkeersluwe straat nabij de Schelde en op een steenworp van het centrum van Gent.
Het Koning Albert I Park (Zuidpark) ligt op slechts 2 km afstand.
Vlak voor de deur is hier enkele bewonersparkeren toegestaan, al zijn er ook vrije parkeerplaatsen op enkele tientallen meter van het appartement.
Achterin is een overdekte parkeerplaats bij te huren aan 90 euro per maand. Een poortje geeft via de tuin direct toegang tot deze parking.
Binnenin is het appartement kwalitatief en tijdloos afgewerkt. Mooie parketvloeren, grote ramen gericht op de tuin en een strakke open keuken met eiland springen direct in het oog.
Het appartement telt 3 slaapkamers. Voorin het appartement liggen twee slaapkamers met toegang tot de voortuin. Aansluitend is er een badkamer met enkele lavabo en inloopdouche. Achterin is er een ruime derde slaapkamer met annex badkamer. Deze badkamer heeft een dubbele lavabo, ligbad, inloopdouche en nachttoilet. Tenslotte is er ook een berging en een afzonderlijk gastentoilet.
Het tuinonderhoud is inbegrepen in de maandelijkse kost van 60 euro.
Huur van het appartement, de overdekte staanplaats en de maandelijkse kosten komen samen op 1.100 euro per maand.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA