U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent (9000)

Omschrijving

Statig kantoorgebouw op toplocatie in Gent

Statig herenhuis gelegen in de Vlaanderenstraat te Gent met privatieve parkeerplaatsen, een vlotte bereikbaarheid en veel ruimte, geschikt voor tal van professionele activiteiten.
Een indrukwekkende inkomhal met sas brengt u centraal in het pand. Op het gelijkvloers zijn er meerdere vergader- of presentatieruimtes en een centrale ontvangstruimte, momenteel ingericht als balie. Parketvloeren, marmeren schouwmantels, prachtige lambrisering en authentieke loodramen dragen bij tot de statige en klassevolle identiteit van dit herenhuis.
Op de eerste verdieping, bereikbaar langs de massieve houten trap, zijn er 3 ruimtes (14m2 ,23m2 en 28m2). De tweede verdieping kent dezelfde ruimte-indeling. De derde verdieping bestaat uit 3 kleinere burelen (8m2, 11m2 en 16m2). Op de verschillende verdiepingen ligt er vast tapijt en is er een toilet met wastafel voorzien.
Tenslotte is er nog een ruime zolderverdieping.
Dit gebouw is volledig onderkelderd en voorzien van centrale verwarming op gas. Alle verdiepingen zijn uitgerust met airco en bovendien worden in het voorjaar van 2018 alle buitenramen vernieuwd met hoogrendementsbeglazing.
Dit multifunctionele kantoorgebouw is een parel in de Vlaanderenstraat.
Huurprijzen per jaar: eerste jaar 2.500 euro, tweede jaar 2.900 euro, derde jaar en verder 3.200 euro. Huurprijzen zijn inclusief de parkeerruimte van maar liefst 135m2.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA