U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2000 Antwerpen

Omschrijving

Uniek appartement met tuin op de mooiste locatie van Antwerpen

Centraal gelegen op de Godefriduskaai biedt dit prachtige appartement op de eerste verdieping een fantastisch uitzicht op het Willemdok, haar luxejachten en het MAS.
Het appartement is uniek want heeft achteraan een zuid-georiënteerde stadstuin van maar liefst 106m2. Het ruime en overdekte terras sluit aan op de ingerichte open leefkeuken.
Verder zijn er een berging, 2 slaapkamers, 2 badkamers, een gastentoilet en vestiaire. Naast de living is er een afgesloten bureel met prachtige schuifdeuren in smeedijzer en glas. Vooraan het appartement ligt de leefruimte met een panoramisch uitzicht op de plezierjachthaven.
Het prestigieuze gebouw dateert van 1995, maar het appartement onderging in 2009 een totaalrenovatie.
Met bijzondere aandacht voor wooncomfort is het appartement voorzien van een individuele verwarmingsinstallatie op gas. Bijkomend is er een geavanceerd ventilatiesysteem met warmterecuperatie voor een zuiver binnenklimaat en maximaal comfort. Een praktische berging in de kelder is inbegrepen. Naar wens kunnen tot 2 inpandige parkeerplaatsen bijkomend aangekocht worden.

Antwerpen is een stad waar cultuur, geschiedenis, winkelen en culinair genieten in overvloed te vinden zijn. Het oude havengebied transformeerde zich tot de meest gegeerde en tot de verbeelding sprekende residentiële woonomgeving.
Deze wijk is omgeven door water en is een ware oase van rust in de bruisende wereldstad. Het prachtige Willemdok biedt momenteel plaats aan luxueuze pleziervaartuigen en centraliseert het MAS, het Museum aan de Stroom.
Een prachtige promenade rondom de dokken, de lantaarns, kasseien en de vele restaurants maken het een bijzonder gezellig en warme leefomgeving.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA