U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Dubbel-appartement met ruime terrassen te Gent - 9000 Gent

Omschrijving

Het appartementsgebouw naar ontwerp van architectenbureau C. Van Grimbergen is erkend als bouwkundig erfgoed omwille van de architectuur en is gelegen op de hoek van de Rijsenbergstraat met de Patijntjesstraat. Het gebouw ligt op slechts 500m van de Watersportbaan en op 1km afstand van het station Gent-Sint-Pieters.
Het originele appartement werd in 2011 gesplitst in twee appartementen, eentje aan de voorzijde van het gebouw en eentje aan de achterzijde, beiden met ruime terrassen.
Dit dubbel-appartement bestaat dus zowel uit een 1-slaapkamer appartement in originele staat als een naastgelegen gerenoveerd 2-slaapkamer appartement.
Uniek aan het gebouw is dat de ondergrondse garages werden ondergebracht in de onderste lagen van het appartementsgebouw. Hierdoor kon de omliggende zone als groenzone worden ingericht. Het aangeboden appartement(en) heeft ook een parkeerplaats en een ruime parkeerbox(berging) welke zijn inbegrepen.

Appartement aan voorzijde (nr 202a) met terras op het zuidwesten
Dit appartement in originele staat met een oppervlakte van 114 vierkante meter heeft erg ruime kamers en leefvertrekken. De living met parketvloer en marmeren schouwmantel is maar liefst 53 vierkante meter groot en heeft een panoramisch uitzicht over de Gentse skyline. Er is een centrale inkomhal met gastentoilet, gesloten keuken en een slaapkamer met ruime badkamer. Het zuidwest georiënteerde terras is 19 vierkante meter groot.

Appartement aan achterzijde (nr 202) met terras op het oosten
Dit gerenoveerde appartement heeft een oppervlakte van 79 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers, een gastentoilet en een living met open keuken. Er is een terras van 16 vierkante meter.

Deze fantastische appartementen kunnen dus beiden behouden blijven en zijn dus zeker geschikt als (gedeeltelijke) opbrengsteigendommen. Anderzijds kan het geheel opnieuw omgevormd worden naar een uniek woonappartement met 4 slaapkamers.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA