Helaas, dit pand is verkocht

"De Haenhouthoeve", uniek renovatieproject te Lochristi - 9080 Lochristi

Omschrijving

Dit bijzondere landgoed met een totale oppervlakte van meer dan 4 hectare ligt op de grens van Destelbergen en Lochristi en is een droom voor wie op zoek is naar rust, charme en exclusiviteit op toplocatie. De te renoveren hoeve bestaat uit een woonhuis, 2 grote schuren, een bakkershuisje, serres (+1.800m2), een binnenpiste en weiden. De schuren met een totale oppervlakte van 450 vierkante meter zijn in erg degelijke doch te renoveren conditie. Het woonhuis met een bebouwde oppervlakte van 160 vierkante meter is te renoveren of herop te bouwen. Dit uitzonderlijk aanbod ligt op amper 3km van het centrum van Lochristi met uitmuntende verbindingsmogelijkheden naar E17 en R4. Deze hoeve ligt op 160m afstand van de openbare weg en is omgeven door weiden en akkers.
Natuur- of paardenliefhebbers kunnen hier hun droom werkelijkheid zien worden.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA