U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Exclusieve kantoorruimte op de Kouter te Gent

- VERKOCHT -

Het Kouterhof, een indrukwekkend vastgoedcomplex, opgeleverd in 2012, is gelegen achter de prachtige gevel van de oude Fortis-kantoren.
De unieke kantoorruimte uitkijkende op de Kouter situeert zich vlak aan de imposante inkom op het gelijkvloers van dit Kouterhof.
"De Loft", zoals deze kantoorruimte werd genoemd is één groot volume, bestaande uit twee aaneensluitende en open werkruimten en een mezzanine. De plafondhoogte is maar liefst 5 meter en de grote ramen geven uit op de prachtige Kouter met haar monumentale gebouwen uit de 18e en 19e eeuw.
In de kantoorruimte zijn achterin een keuken en sanitaire ruimte voorzien. In de kelderverdieping is er een berging.

De mogelijkheid is er om bijkomend twee parkeerplaatsen aan te kopen in de privatieve parkeergarage op verdieping -2.
Dit sublieme vastgoedaanbod, gelegen op één van de meest gegeerde locaties van de stad, geniet een bijzondere uitstraling. Het pand ligt op een steenworp van het historische Hotel Falligan, de Handelsbeurs , Architect A.Pauli's muziekkiosk, en de Gentse opera. Vlotte tramverbindingen en de publieke parking onder de Kouter zorgen voor een zeer goede bereikbaarheid.

-VERKOCHT -


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA