U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Exclusief duplex-dakappartement met daktuin - 9000 Gent

Omschrijving

Subliem afgewerkt duplex-dakappartement met uitzicht op een stille arm van de Schelde.
Dit bijzondere vernieuwbouwproject werd gerealiseerd in 2018. Het appartement bevindt zich op de derde en vierde verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw bestaande uit slechts 4 wooneenheden.
De inkomhal op het gelijkvloers is hedendaags en minimalistisch afgewerkt. De traphal of lift brengt u tot aan dit bijzondere dakappartement.
In de leefruimte bestaande uit een open keuken en woonkamer valt de vrije hoogte van 3 meter en de fantastische lichtinval direct op. De reusachtige raampartijen bieden een adembenemend uitzicht op de Schelde.
De prachtige keuken heeft kamerhoge kastenwanden, een werkblad in natuursteen en de nodige toestellen met zelf voorziening tot uitbreiding.
De afwerkingsgraad van het appartement is van erg hoge kwaliteit zoals de keuze voor parket en natuursteen, detailafwerking van keuken en diverse kasten op maat, vliesbehang en bijvoorbeeld stoffering van de gordijnen.
In het gehele appartement is verlichting dimbaar zodoende de gewenste stemming te creëren. Overal is vloerverwarming voorzien gekoppeld aan een individuele condensatieketel op gas.
Achterin het gebouw, gericht naar het westen, zijn er twee ruime slaapkamers, elk met hun maatkasten en een gedeeld balkon. Tenslotte is er ook een gastentoilet en badkamer met inloopdouche.
Een eiken trap geeft uit op de dakverdieping met berging/wasplaats en toegang tot het adembenemende zonneterras. Je zou de dakverdieping kunnen zien als een daktuin met een groendak, aangelegde plantenzone en zelf een kruiden- en moestuin. Op het terras is het puur genieten van rust, zon en privacy.
Dit bijzondere dakappartement is rustig gelegen in een doodlopende straat, aan het water met prachtige verzichten en op een steenworp van het centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA