U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Gezellig duplex-appartement met terras in beluik-site - 9000 Gent

Omschrijving

Dit gezellig gerenoveerde beluikhuisje is gelegen binnen de stadsring van Gent, nabij Coupure, Watersportbaan, diverse winkels en openbaar vervoer.

Een gemeenschappelijke binnenplaats en terrassen leiden naar het gezellige duplex-appartement. Voorin de woning is er een terras met mogelijkheid om gezellig te ontspannen of te tafelen met vrienden.
De leefruimte is open en met veel lichtinval, er is een living met eetruimte en aansluitend een open keuken (2017) met ingerichte toestellen. Hiernaast is de badkamer met douche en toilet.
Op de eerste verdieping is er een ruime slaapkamer, opengewerkt in de nok en volledig geïsoleerd (2017). Achterin is een afzonderlijke slaapkamer/dressing met mogelijkheid tot het aansluiten van een wasmachine.

Beide verdiepingen zijn uitgerust met data- en tv-aansluitingen. De centrale verwarming is een hoogrendementsketel op gas (VAILLANT) en alle ramen zijn voorzien van dubbele of hoogrendementsbeglazing en pvc schrijnwerk.
Buiten is er een gemeenschappelijke ruimte voor het stallen van fietsen.

Ook het gelijkvloers van dit huisje is te koop, Krijgsgasthuisstraat 75, een studio van 35 vierkante meter.
Vraagprijs 110.000 euro


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA