U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Residentiële villa met exclusieve afwerking - 9800 Astene

Omschrijving

Deze subliem afgewerkte villa, gebouwd in 1997, is rustig en residentieel gelegen op het einde van een doodlopende straat en op een steenworp van de oevers van de Leie.

Het zuidwest georiënteerde perceel is in 2016 volledig heraangelegd met 3 ruimte terrassen, een oprit, een beregeningsinstallatie en een automatische schuifpoort.
De villa binnenin biedt een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 465 vierkante meter. Er zijn 5 grote slaapkamers, 3 badkamers, 2 dressings, een strijkkamer en een praktische berging nabij de keuken. De leefruimtes zijn lichtrijk en ruim. Doorheen de ganse woning zien we een luxueuze afwerking en ervaren we comfort. Massieve parketvloeren, meerdere haarden, een home-cinema, een wijnkelder voor 650 flessen, het centrale stofzuigsysteem, enzoverder... Tenslotte is er ook een dubbele garage met automatische kantelpoorten.

Nabijheid van uitvalswegen en de vlot bereikbare E17-autosnelweg, garanderen een goede verbinding met omliggende gemeenten en steden. Anderzijds staat u op slechts 300 meter wandelen midden in de natuur met prachtige vergezichten, wandel- en fietsroutes en de romantische oevers van de Leie.

Bijzonder aanbod van een uitzonderlijk afgewerkte en instapklare villa met hedendaags comfort.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA