U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voortreffelijk landhuis met gastenverblijf op 6.771 m2 te Ertvelde - 9940 Ertvelde

Omschrijving

Dit prachtige landgoed is gelegen ten noorden van Gent, nabij de as Knokke - Antwerpen.
Het domein bestaat uit een statig landhuis, te bereiken langs de 70m lange oprit welke zich kronkelt doorheen de voortuin. Kort voor het landhuis staat een gasten-/vakantieverblijf welke is ingericht als bar en ontspanningsverblijf met een volwaardige keuken, meerdere zitruimtes en een polyvalente bovenverdieping.
De villa daterende uit 1950 werd tussen 2001 en 2009 grondig gerenoveerd en uitgebouwd. De lichtrijke leefruimtes met parketvloeren geven een warm, huiselijk gevoel waarbij een ware stemming van weelde de toon zet voor de rest van de villa. Een open en hypergeïnstalleerde keuken naar ontwerp van bulthaup bestaat uit twee eilandblokken, tal van bergkasten en een gezellige ontbijthoek met een onbelemmerd uitzicht op het groen van de omliggende parktuin. Nabij liggen de wasplaats en de (wijn)kelder.
Op de bovenverdieping zijn er 5 ruime slaapkamers, een strijkruimte en gastenbadkamer. De master omvat een ruime dressing en een luxueuze badkamer met ligbad en douche.
In de omliggende tuin met zwembad is het heerlijk vertoeven en overheersen rust en privacy.
Dankzij de nabijheid van uitvalswegen staat u met de wagen op minder dan 20 minuten in het centrum van Gent. De steden Knokke en Antwerpen zijn bereikbaar op een half uur rijden.
Deze voortreffelijke eigendom is een wensdroom welke wordt gekenmerkt door rust, ruimte, afwerking en licht.

- verkocht -


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA