U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Buitengewone design villa op unieke ligging te Lochristi - 9080 Lochristi

Omschrijving

De centrale ligging in de Kasteeldreef te Lochristi kent geen vergelijk. Residentieel wonen op een steenworp van de dorpskern is hier uniek en bijzonder gegeerd.
Het minimalistisch en excellent ontwerp van de villa is in perfecte harmonie met de elegante groene dreef. De geklasseerde dubbele dreef populieren is beschermd dorpszicht en één van de meest idyllische plekjes in de bloeiende gemeente.
Binnenin worden lichtinval, open ruimte, wooncomfort en architecturale stijlelementen met veel gevoel gecombineerd.
De gehele villa is uitgerust met kasten op maat, design opbouw- en inbouwarmaturen, automatisch bedienbare zonnescreens en warme parketvloeren.
Het centrale element in deze exclusieve eigendom is de magnifieke keuken, hypergeïnstalleerd, met openschuivende kamerhoge ramen die de ganse dag door een uitzonderlijke beleving bieden.
Het contact met de andere leefvertrekken en het wellness gedeelte is absoluut fantastisch. Bovendien zijn er zowel aan de oost-, zuid-, als westkant ruime terrassen in hardhout, zodat op elk moment van de dag kan genoten worden van de zon.
De masterkamer op de bovenverdieping heeft naast de ruime dressing, een luxueuze badkamer met hamam en patio met buitendouche. Verder zijn er nog 3 slaapkamers en een gasten/kinderbadkamer.
Een afzonderlijke vleugel aan de villa omvat een dubbele garage en een goed uitgeruste wellness met een prachtig binnenzwembad, fitnessruimte, sauna, twee afzonderlijke doucheruimtes en een verkleedruimte. Ook een ruime geklimatiseerde wijnkelder ontbreekt niet.
Het geheel is uitgerust met high-end technieken zoals warmtepomp, zonnepanelen, hoogrendementsketel, ventilatie-units, enzoverder.
Dit aanbod is een unicum op toplocatie in Lochristi, een architecturale parel die in de ruime omgeving zijn gelijke niet kent.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA