U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Residentieel gelegen bouwgrond voor open bebouwing - De Pinte - 9840 De Pinte

Omschrijving

Bouwperceel voor het bouwen van een open bebouwing, gelegen ten zuiden van De Pinte op wandelafstand van de Robert Orlentvijver (O'Douce).
Erg vlotte verbindingen richting Gent, Oudenaarde of Kortrijk, dankzij de goed bereikbare E17 en N60.

Maximale bouwdiepte op het gelijkvloers is 20 meter, op de verdieping 12 meter. Gevelbreedte is minimaal 7 meter, maximaal 10 meter. De toegestane kroonlijsthoogte is minimum 3,25 meter en maximaal 6 meter.
Volgens de voorschriften is een zadeldakvorm verplicht. De dakhelling zal maximaal 45 graden bedragen. Alle dakbedekkingen met een kleurschaal van blauw naar zwart zijn toegelaten alsook het gebruik van gebakken pannen (natuurkleur), rietbedekkingen en zwarte natuur-, asfalt- of kunstleien.

Het oprichten van bergplaatsen en garages is ook toegestaan buiten de voorziene bouwzones. Deze gebouwen dienen minimaal 15 meter achter de voorbouwlijn te staan met een inplanting minimum 1 meter van de perceelsgrenzen. De maximum oppervlakte is 30 vierkante meter met een hoogte van 3 meter.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA