U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Exclusief herenhuis met stadstuin op toplocatie te Gent - 9000 Gent (9000)

Omschrijving

Uniek en exclusief herenhuis, gelegen aan de groene long van Gent, het Koning Albertpark (Zuidpark). Volgens archiefstukken gaat deze stadsparel terug tot 1861, een statig herenhuis, onderkelderd en achterin voorzien van een stadstuin met voormalig koetshuis.
Dit prachtige pand is 100% instapklaar en biedt met haar bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 605 vierkante meter, adembenemende woonvertrekken van de kelder- tot de dakverdieping.

Van bij het openen van de dubbele automatische toegangspoort worden bezoekers overweldigd door de grandeur van dit herenhuis. Er is plaats voor 2 wagens, rechtstreekse toegang tot de stadstuin en de centrale inkomhal.
Op het gelijkvloers smelt het strakke design van de hypergeïnstalleerde leefkeuken mooi samen met de sierlijke moluren en de klassieke schouwmantel van de eetplaats. Kamerhoge ramen geven vooraan uit op het stadspark en achteraan op de fraai aangelegde stadstuin met een ruim terras. Bovendien staat deze stadstuin in verbinding met de kelderverdieping van de woning en met het koetshuis. Dit voormalige koetshuis doet dienst als overdekt terras van 30m2 met opbergruimte op het verdiep.

Op de bovenverdieping van het herenhuis bieden de bibliotheek en het salon een fantastisch zicht op het stadspark. De hoge ramen zorgen voor veel lichtinval en een voortreffelijke stemming.
Naast de master-slaapkamer met dressing en naastgelegen badkamer zijn er nog 4 slaapkamers waarvan 1 werd ingericht als bureel. Deze bevinden zich op de tweede verdieping met een badkamer met inloopdouche en toilet .
Het markant opengewerkte dak op de derde verdieping met zichtbaar houten constructie heeft een brede overspanning en kan dus gemakkelijk een polyvalente invulling krijgen.

Exclusieve en elegante herenwoning met hedendaags comfort - een residentiële droom in de hoofdstad van Oost-Vlaanderen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA