U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Te renoveren herenwoning op toplocatie te Kortrijk - 8500 Kortrijk

Omschrijving

Deze ruime herenwoning, gebouwd begin jaren '50, is gelegen tegenover de rechtbank van eerste aanleg in het centrum van Kortrijk.
De oevers van de Leie liggen op een steenworp en het Casinoplein met naastgelegen station ligt op amper 600 meter.
Binnenin de woning zijn het de grote leefvertrekken die opvallen en de hoeveelheid lichtinval dankzij de grote raampartijen.
Op het gelijkvloers is er een statige inkomhal met toegang tot het salon, de achtergelegen leefruimte met keuken en de kelderverdieping. Het salon en leefruimte hebben een oppervlakte van maar liefst 62 vierkante meter en zijn gescheiden door middel van kamerhoge raamdeuren. De kelderverdieping met een volwaardige vrije hoogte is 95 vierkante meter groot waardoor het gehele gelijkvloers ook eenvoudig bereikbaar is voor het herleggen van leidingen en dergelijke.
De eerste verdieping heeft twee slaapkamers, een dressing en een badkamer met afzonderlijk nachttoilet. De tweede verdieping heeft nogmaals twee slaapkamers waarvan 1 met dressing.
Naast de keuken op het gelijkvloers is er een overdekt terras en een stadskoer van 28 vierkante meter inclusief een toilet en berging.

Dit karaktervolle renovatieproject met een bruikbare vloeroppervlakte van 330 vierkante meter is een prachtig canvas in de Kortrijkse binnenstad.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA