U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Uniek loft-appartement met tuin te Bachte-Maria-Leerne - 9800 Bachte-Maria-Leerne

Omschrijving

Deze prachtige loft, gelegen op de benedenverdieping van een voormalige veevoederfabriek werd in 2015 afgewerkt met smaak en oog voor kwaliteit.
Het gebouw ligt op slechts 500m van het centrum van Bachte-Maria-Leerne en de Ooidonkdreeft welke leidt naar het gekende Kasteel Ooidonk.
De loft heeft een vrije binnenhoogte van meer dan 3 meter waarbij de betonnen structuur en de stalen dragers zichtbaar zijn welke zorgen voor een unieke beleving.
Deze industriële elementen contrasteren perfect met de hoogwaardige parkervloeren, mortex-muurafwerking in de badkamer en de hedendaagse keuken, dressing en bibliotheek op maat.
Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming voor een warm en huiselijke comfort. Grote raampartijen zorgen voor de nodige lichtinval en geven uit op de tuin. Deze tuin is ook buitenom toegankelijk en grenst aan de autostaanplaats.
Als extra is er de mogelijkheid een gashaard te installeren, hiervoor ligt de aansluiting klaar, centraal in de leefruimte.
De nabijheid van invalswegen naar Nevele, Deinze, Deurle of Baarle en Drongen (E40) maken deze ligging interessant en praktisch.
Uniek wonen in alle comfort.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA