Helaas, dit pand is verkocht

9080 Zeveneken

Omschrijving

Ruime gezinswoning op mooi perceel

Deze ruime gezinswoning is gelegen in het centrum van Zeveneken, deelgemeente van Lochristi. Het pand heeft een totale bruikbare oppervlakte van 335m2 waarvan 166m2 momenteel is ingericht als woonruimte, exclusief de 2 garages.

In de woning bevinden zich een bureel, 3 slaapkamers en 1 badkamer. De aanbouw van 150m2 kan ingericht worden als kantoor, hobby-ruimte, praktijkruimte of kan dienst doen als uitbreiding op het bestaande woongedeelte. De woning heeft een zuidgeoriënteerde tuin van 775m2 en een terras. Het terrein is ook achteraan bereikbaar met de wagen.

Erg goede bereikbaarheid dankzij nabije uitvalswegen. De E17 autosnelweg ligt op slechts 6 km.

Deze woning heeft een klein beschrijf en zo geniet u mogelijk van een vermindering van verkooprechten. Het verminderde tarief bedraagt 5% op de aankoopsom (i.p.v. het normale tarief van 10%).

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA