U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Prestigieuze villa met prachtige parktuin - 9111 Belsele

Omschrijving

Uiterst residentieel gelegen aan de rand van een aangelegde parktuin van meer dan 1 hectare bieden wij u deze prestigieuze villa aan.
De gewenste privacy wordt gegarandeerd dankzij de doordachte inplanting. Het geheel is zeer mooi aangelegd en een waar genot doorheen de gehele dag dankzij de sublieme oriëntatie.

De villa biedt voldoende ruimte om privé te combineren met professionele activiteiten. De bruikbare oppervlakte van zo'n 560 vierkante meter kan uiteraard naar wens worden ingevuld, ook met oog op ontspanning. Met vrienden aperitieven in de bar, de meerdere salons, aan het overdekte poolhouse of op het terras langs het verwarmde buitenzwembad... Ruime garages garanderen het veilig plaatsen van 4 wagens.
Een grote living van maar liefst 60 vierkante meter heeft naast een open haard fantastische raampartijen met uitzicht op de parktuin en het buitenzwembad. Van hieruit heeft u toegang tot de bar en de bureelruimte. Centraal achteraan ligt de open leefkeuken met toegang tot de terrassen.
Op de bovenverdieping zijn er 3 grote slaapkamers en een badkamer.

De bewoonbare oppervlakte kan op de eerste verdieping met zo'n 90 vierkante meter uitgebreid worden boven de garages.
Deze garages met een oppervlakte van 106 vierkante meter kunnen naar wens een nieuwe (professionele) bestemming krijgen en sluiten aan op een tweede bar, vlak aan het overdekte poolhouse met kleedruimtes en een afzonderlijk toilet.
Tenslotte is er de mogelijkheid achterin het terrein bijkomend een weide aan te kopen van 3.450 vierkante meter.

Een prestigieuze villa op sublieme ligging in het residentiële Belsele, met goede uitvalswegen, alsook aansluiting op openbaar vervoer in de nabije omgeving!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA