U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9070 Destelbergen

Omschrijving

Ruime doktersvilla op mooi perceel in het centrum van Destelbergen

Deze voormalige doktersvilla, gebouwd in 1969 is fantastisch gelegen op een steenworp van het gemeentehuis en de bibliotheek van Destelbergen.

De statige woonst heeft een tijdloze architectuur en een bijzonder goede ruimte-indeling. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en een mooi uitzicht op de aangelegde tuin.
De ruime living heeft een prachtige parketvloer en open haard. Aansluitend is er een vernieuwde leefkeuken en naastgelegen eetplaats.
Tenslotte biedt deze villa ook professioneel vele mogelijkheden dankzij haar bureel met ingemaakte kasten en de naastgelegen praktijkruimte. Hierdoor kan maar liefst 52 vierkante meter volledig onafhankelijk gebruikt worden voor een vrij beroep, een zelfstandige, kantoor- of praktijkruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 grote slaapkamers, een nachttoilet, een badkamer met ligbad ,douche en dubbele lavabo en een afzonderlijke douchekamer.
De woning beschikt over een geïsoleerde zolder alsook een kelder.

Het terrein is volledig afgesloten, omvat een aangelegde tuin, een achtergelegen bosstrook en een bijgebouw met garage en tuinberging.

Uitermate geschikt voor wie op zoek is naar een ruime en lichtrijke villa, subliem gelegen en bovendien met professioneel tal van mogelijkheden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA