U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Villa met charme op toplocatie te Destelbergen - 9070 Destelbergen

Omschrijving

Deze charmante villa met bijzondere uitstraling werd in 2007 geheel en met veel smaak gerenoveerd.
De villa is gelegen nabij het centrum van Destelbergen op slechts 200m van het Reinaartpark. Bijzonder goede verbindingen met zowel de wagen als het openbaar vervoer zijn mogelijk dankzij de nabijgelegen uitvalswegen.

Het gelijkvloers omvat een ruime living, opengewerkt tot in de nok met open haard en mezzanine. De keuken met naastgelegen berging geeft uit op het zuid-georiënteerde terras welke deels is overdekt. Een dubbele garage met automatische poorten, een bureel en gastentoilet vervolledigen de rest van de benedenverdieping.
Op de bovenverdieping is er opnieuw een afzonderlijk toilet, de mezzanine welke dienst doet als bureel en 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met annex badkamer.

Het geheel is erg mooi afgewerkt waarbij dezelfde duurzame materialen terugkeren doorheen de ganse villa. Natuursteen in keuken, badkamer en als afwerking op de vloeren. De living en bovenverdieping hebben parketvloeren en overal vinden we led-verlichting terug.
Uiteraard heeft het rieten dak bijzonder veel charme, dit dak werd recent door specialisten nagekeken en is bovendien extra geïsoleerd met PUR-platen van 8cm dik.
Samen met een erg kwalitatieve verwarmingsinstallatie op mazout (Viessmann) scoort deze villa bijzonder goed op het Energieprestatiecertificaat.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA