U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Instapklare villa met prachtige tuin te Destelbergen - 9070 Destelbergen

Omschrijving

Centraal gelegen tussen Destelbergen, Lochristi en Beervelde ligt deze hedendaagse villa uit 2005. De erg ruime woonst met een totale bruikbare oppervlakte van 370 vierkante meter is kwalitatief afgewerkt en 100% instapklaar.

De leefruimtes geven uit op de mooie tuin, afgesloten met groene hagen en aangeplant met prachtige bomen. De living met parketvloer sluit aan op de geïnstalleerde open leefkeuken. Naastgelegen is er een praktische wasplaats met afzonderlijke doucheruimte, een berging en toegang tot de dubbele garage.
Deze dubbele garage met automatische poorten is voorin de woning gelegen aan de straatzijde. De garage heeft een afzonderlijke toegang naar buiten, ruimte voor 2 wagens en voldoende plaats voor het stallen van meerdere fietsen. Mocht uitbreiding van de woonruimte gewenst zijn, dan kan dit zowel in deze garage als erboven in het atelier. De ruimte boven de dubbele garage, momenteel ingericht als werkatelier, sluit namelijk aan op de nachthal.
De inkomhal met toegang naar de living geeft ook toegang tot het bureel, het gastentoilet en de trap naar de bovenverdieping.
Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet.

De villa heeft een centrale verwarmingsinstallatie op mazout, zonnepanelen en een regenwaterput van 10.000 liter.

Deze villa met veel ruimte, topafwerking, sublieme uitvalswegen en een prachtige tuin is een pareltje in de regio.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA