U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Modernistische villa op residentiële toplocatie te Destelbergen - 9070 Destelbergen

Omschrijving

Gelegen in de prachtige Succalaan, dé groene dreef welke uitgeeft op 'Kasteel Succa', staat deze modernistische villa naar de hand van Architect Herman De Witte.
Het ruime perceel van 1.840 vierkante meter liet toe de villa dieper op het terrein te bouwen waardoor dit ruimtegebruik, lichtinval en uitstraling sterk ten goede komen.
Deze architecturale parel zit vol verrassingen; strakke lijnen gaan over in subtiele boogvormen met cruciaal geplaatste raamvlakken en sublieme uitzichten op de aangelegde tuin.
Op de ommuurde zonneterrassen aan het verwarmde buitenzwembad waant u zich in het zuiden van Europa. De prachtige tuin is volgroeid, ruim en is een echte oase van rust.
Binnenin de villa wisselen ruime leefvertrekken elkaar af. De dubbele garage met automatische poort biedt plaats voor twee wagens en extra's. De living is maar liefst 60 vierkante meter groot en kijkt uit op het zwembad. Gelegen tussen de living en de leefkeuken met afzonderlijke eethoek en berging, is er een eetruimte uitkijkend op de tuin.
Op de bovenverdieping zijn er 5 slaapkamers en twee badkamers. De suite-kamer heeft bovendien een sauna en zuid-gericht balkon.
De kelderverdieping biedt veel opbergruimte en een wijnkelder.
Deze uitzonderlijke villa met een sublieme architectuur op een steenworp van het centrum van Destelbergen is een ontegensprekelijke droom.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA