U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Statige villa op residentiële ligging te Destelbergen - 9070 Destelbergen

Omschrijving

-VERKOCHT-
De landelijke villa met een bruikbare vloeroppervlakte van 380 vierkante meter werd gebouwd in '92 in het doodlopende Schouteerpark te Destelbergen.
Het gebruik van kwalitatieve recup-materialen zet de toon in deze ruime villa.
De buitenzijde valt op dankzij het subtiele siermetselwerk, de variatie aan dakkapellen, het gebruik van witsteen en recuperatiepannen. De woning, op een terrein van 1.500 vierkante meter kijkt uit op het Admiraalpark en is west georiënteerd.
De ruime living met afzonderlijk salon heeft een vrije hoogte van 3 meter, grote ramen voor maximale lichtinval en uitzicht op de tuin. De keuken met berging en bijkeuken sluit aan op het overdekte terras met buitenhaard. De garage met automatische poorten biedt plaats voor twee wagens.
Tenslotte is er ook een tweede berging, een badkamer, een gastentoilet en een ruim bureel met maatkasten uitkijkend op de voortuin.
De bovenverdieping bestaat uit een nachthal met parketvloer, 3 kinderkamers en een ruime badkamer. De zijvleugel met lees/muziekkamer, doorloopdressing en slaapkamer achterin is ideaal als "master". Deze slaapkamer achterin de villa heeft een open balkenstructuur tot in de nok en kijkt uit op het Admiraalpark.
Deze landelijke villa met haar sublieme ligging, oriëntatie en kwaliteit is een droom in het residentiële Destelbergen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA