U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Ruime villa op residentiële toplocatie - 9070 Destelbergen

Omschrijving

-verkocht-
Deze ruime villa, naar de hand van Architect Xavier Donck is gelegen op een steenworp van het Admiraalpark te Destelbergen.
De inplanting op het ruime terrein van 1.557 vierkante meter in tweede bouwlijn garandeert rust en privacy. De leefruimtes en terrassen genieten een sublieme zuidwest oriëntatie.

Een 50 meter lange oprit leidt u tot de villa met voorin parkeergelegenheid voor 4 wagens. De magnifieke inkomhal met gastentoilet, vestiaire en berging geeft zowel uit op de living, de leefkeuken als de dubbele garage.
Een lichtrijke living van 65 vierkante meter kijkt uit op de omliggende tuin. Kamerhoge ramen brengen als het ware de natuur tot binnen. De hypergeïnstalleerde keuken werd in 2018 geplaatst door Decota uit Maldegem. Terrassen zijn zowel via de living, als via de keuken en de wasplaats toegankelijk en als kers op de taart is er het overdekte terras.
Op de bovenverdieping zijn er 4 erg ruime slaapkamers, een nachttoilet op de gang en twee badkamers met elk hun ligbad en douche. De master heeft nog een dressing en ligt vlak tegen de ingebouwde sauna.
De centrale verwarmingsinstallatie op gas staat op de zolder en verwarmt zowel door middel van vloerverwarming als met radiatoren.

Een instapklare villa van topkwaliteit, fantastisch gelegen in het residentiële Destelbergen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA