U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Unieke villa met ruime tuin op toplocatie te Drongen - 9031 Drongen

Omschrijving

Fantastisch gelegen in het hart van 'De Assels', een eilandje tussen Drongen en Afsnee waarrond de Oude Leie slingert. Het ruime perceel is perfect georiënteerd en afgesloten. De villa bestaat uit 3 eenheden welke een uniek geheel vormen, een combinatie van verschillende bouwmaterialen, hout, metaal en crepie. De woning in haar huidige structuur werd opgetrokken in 1997, waarna in 2005 en 2016 renovatiewerken plaatsvonden. Kenmerkend zijn de grote raampartijen en de verbinding tussen de verschillende leefruimtes wat resulteert in een erg open, lichtrijk en praktische woning. De leefkeuken loopt door in de eetplaats en de leefruimte. Er is een enorme berging/wasplaats welke eveneens dienst kan doen als bijkeuken en tenslotte heeft het gelijkvloers ook een badkamer met ligbad en privatief toilet.
Een open trap in staal met houten treden leidt tot aan het bureel met prachtig uitzicht op de tuin. Dit bureel kan indien gewenst omgevormd worden tot een gesloten (3e) slaapkamer. Verder zijn er de twee ruime slaapkamers ,waarvan 1 met terras, en de doucheruimte met toilet tussenin.
Buiten de villa is er voldoende bergruimte met bovendien een afzonderlijk bijgebouw geschikt als garage, werkatelier of eventueel een professionele bestemming.
De villa is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing in aluminium schrijnwerk. In de tuin, grenzend aan de woning ligt nog een betonplaat welke uitbreidingsmogelijkheden biedt voor de woning of het bestaande terras.
Aarzel zeker niet om contact op te nemen voor een plaatsbezoek of met bijkomende vragen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA