U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9031 Drongen

Omschrijving

Residentieel gelegen villa met buitenzwembad te Drongen

Residentieel gelegen op wandelafstand van het centrum van Drongen staat deze villa op een perceel van 1.667 vierkante meter.
Op het einde van een doodlopende straat is deze villa, gebouwd in 1992, erg rustig gelegen. Het ruime perceel biedt veel privacy en is rondom afgesloten met beuk- en taxus-hagen.
Hoogwaardige materialen en veel lichtinval kenmerken deze statige villa. Het gelijkvloers kent een bijzonder goede indeling en heeft centraal een lichtrijke inkomhal, berging en gastentoilet met vestiaire. Een dubbele deur geeft uit op de living met massieve parketvloer, inbouwkasten en een ruime eetplaats uitkijkend op de aangelegde tuin. Ook de naastgelegen leefkeuken en wasplaats hebben direct toegang tot het arduinen terras en verwarmd buitenzwembad. Verder zijn er op het gelijkvloers nog een bureel, slaapkamer met badkamer, berging en dubbele garage met automatische poorten.
Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers, een dressing, een badkamer en een zolderruimte welke mogelijk om te vormen is naar een 5e slaapkamer in de woning.
De villa is instapklaar en bouwtechnisch volledig in orde. Zo werd de centrale verwarming op gas in 2015 vernieuwd door een hoogrendementsketel. Het verwarmde buitenzwembad werd geplaatst in 2007 en is voorzien van een automatisch rolluik. De verwarming is aan de hand van een zonneboiler, gelegen op de tuinberging.
Deze prachtige villa is ruim, lichtrijk, zeer goed afgewerkt en erg goed gelegen, vlot bereikbaar zowel met de wagen als het openbaar vervoer.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA