U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Instapklare villa in de residentiële wijk Bommels - 9070 Heusden

Omschrijving

Deze prachtig gelegen villa in de residentiële wijk "Bommels" werd gebouwd in 1978.
In 2016 werd deze woning met veel zorg gerenoveerd. Het gelijkvloers met een oppervlakte van 204 vierkante meter, exclusief de dubbele garage, werd volledig aangepakt.
De ruime living van 91 vierkante meter heeft prachtige parketvloeren, een erg mooie schouwmantel met cassettehaard en een prachtige balkenstructuur tegen het plafond. De balken zijn esthetisch daar de villa gebouwd werd met betonnen gewelven.
Er is een moderne gesloten keuken met allerhande toestellen. Achterin is er de wasplaats, berging en garage met automatische poort.
Tenslotte zijn er op het gelijkvloers 2 ruime slaapkamers, een gastentoilet, vestiaire en een badkamer met ligbad en douche.
De bovenverdieping heeft twee vleugels met een totale oppervlakte van nog eens 100 vierkante meter. Deze ruimtes staan casco en kunnen dus nog verder ingericht worden als slaapkamers, werkruimtes, hobby-ruimtes enzoverder.
De villa ligt op het einde van een doodlopende straat en grenst aan weilanden. Rustig gelegen in een unieke residentiële omgeving!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA