U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Ruime villa nabij natuurreservaat Het Groot Molsbroek te Lokeren - 9160 Lokeren

Omschrijving

VERKOCHT - Prachtige instapklare villa gelegen op een steenworp van de wandeldijk van het Groot Molsbroek natuurreservaat te Lokeren.
De halfopen bebouwing in Franse stijl is 100% instapklaar en onderging een grondige totaalrenovatie met aandacht voor duurzaamheid en modern comfort.
Zo is de gehele villa geïsoleerd, maakt ze gebruik van een Viessmann zonneboiler, zonnepanelen en een high-end afgewerkte keuken en badkamers.
Het ruime en afgesloten perceel van 1.187 vierkante meter is gelegen op de hoek van een doodlopende straat. Hierdoor is het terrein ook achterin gemakkelijk toegankelijk en dit via een automatisch hekken.
Op het gelijkvloers is er een ruime inkomhal met authentieke glasramen van Harold Van de Perre. De lichtrijke living van 62 vierkante meter met parketvloer heeft een centrale houtbrander en loopt door tot in de totaal vernieuwde en hypergeïnstalleerde keuken.
Een ruime wasplaats met praktische waskoker vanuit de bovenverdieping biedt het nodige comfort. Ontspannen kan in de ingebouwde sauna met naastgelegen douche, de polyvalente bar/speelruimte en de jacuzzi met buitendouche. Helemaal achterin zijn er nog twee inpandige garages.
Op de bovenverdieping zijn er maar liefst 5 slaapkamers, een nachttoilet en 3 badkamers.
De ruime vloeroppervlakte en het kwalitatief materiaalgebruik zoals pvc-schrijnwerk, parketvloeren, hoogrendementsglas en de hedendaagse verwarmingstechnieken maken van deze villa een hedendaagse droomwoning.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA