U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9080 Zaffelare

Omschrijving

Ruime villa met praktijkruimte en prachtige tuin

Deze mooie villa met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 420 vierkante meter is gelegen aan de dorpsrand van Zaffelare, een groene gemeente ten noorden van Lochristi.
Lokale handelaars zijn op wandelafstand bereikbaar en met de fiets is het een prachtige streek om te verkennen. Gemeente Lochristi ligt op amper 5 kilometer.

Grote troeven van deze woning zijn het gebruik van hoogwaardige materialen, ruime lichtrijke leefruimtes, een prachtig aangelegde tuin en een sublieme zuidwest oriëntatie.
Op het gelijkvloers kan de voormalige dokterspraktijk met wachtruimte heel wat functies vervullen zoals een werkruimte voor een vrij beroep, kantoor, hobbyruimte of zelf een transformatie naar kangoeroewoning. Er is een prachtige living met parketvloeren, een ingerichte keuken met toegang tot de terrassen, een badkamer en een dubbele garage met automatische poorten. De bovenverdieping is ingericht met 4 slaapkamers en een badkamer met ligbad. Bijkomende kamers zijn ook mogelijk dankzij de nog vrij in te vullen ruimte boven de garages van maar liefst 55 vierkante meter.

Rondom de woning is het perceel van 2.054 vierkante meter subliem aangelegd met meerdere tuinkamers, parkeerplaatsen en zonneterrassen. Aansluitend is er een perceel bouwgrond van 1.540 vierkante meter welke bijkomend kan aangekocht worden.

Een bijzondere villa van topkwaliteit, goed gelegen en instapklaar.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA