U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Kwalitatieve woning met ruime tuin & garage te Gentbrugge - 9050 Gentbrugge

Omschrijving

Fantastisch en rustig gelegen woning te Gentbrugge met vlotte verbindingen naar de omgeving, zowel met openbaar vervoer als met de wagen of de fiets.
Deze ruime woning met inpandige garage heeft op het gelijkvloers omvangrijke en lichtrijke leefvertrekken, een achterkeuken en een bijkeuken. Onder de inkomhal is er een droge en praktische kelder.
Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers (24-, 14- en 8 vierkante meter) waarvan de kleinste uitermate geschikt is om een badkamer van te maken, gelegen boven de garage.
De woning is bovendien gemakkelijk verder uit te breiden dankzij de grote dakverdieping, voorzien van betongewelven en een onderdak.

Deze woning is uitermate goed onderhouden en erg kwalitatief, de perfecte eerste stap naar een eventuele renovatie en uitbreiding.
De prachtige tuin is subliem georiënteerd en is maar liefst 645 vierkante meter groot, aangelegd, afgesloten en met achterin een tuinberging. Toegang tot de tuin is praktisch dankzij de doorlopende garage.

Een karaktervolle en lichtrijke woning op toplocatie.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA