U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Instapklare moderne woning te Heusden - 9070 Heusden

Omschrijving

Een prachtig afgewerkte moderne woning te Heusden!
Deze woning werd opgeleverd in 2017 en gebouwd met gebruik van kwalitatieve materialen.
De oprit biedt plaats voor 2 wagens. Een elektronische toegangsdeur met videofoon geeft uit op het voorterras met overdekte fietsenstalling. De strakke betonvloer in combinatie met de ruwe gevelsteen en het aluminium schrijnwerk is bijzonder geslaagd! Via een zij-ingang en afzonderlijke toegangsdeur kan u rechtstreeks naar de fraai aangelegde achtertuin met tuinverlichting. Achterin het perceel staat een overdekt tuinterras met tuinberging. Het terras is voorzien van een verwarmingselement, spotjes en zelfs pre-installatie voor het monteren van een projector (buitencinema).

Via de brede voordeur komt u binnen in de inkomhal welke naadloos aansluit op de prachtige open leefkeuken. De maatkeuken is voorzien van een werkblad in natuursteen, inductie-kookvuur, oven en stoomoven, vaatwasmachine en zelfs een bordenwarmer.
De ruimte onder de trap werd ingericht als bar-kast en afgewerkt met een stalen deur.
Er is een gastentoilet en bureel/wasruimte met inbouwkasten. De eetplaats en zithoek geven uit op de strakke tuin en genieten bijzonder veel lichtinval dankzij de grote ramen en dakkoepel. Een tv-meubel op maat en een gashaard maken de living af.
Op de bovenverdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 met dressing. Tussenin ligt een ruime badkamer met inloopdouche, nachttoilet, dubbele lavabo en een ligbad.
Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer met inbouwkasten.

De woning is voorzien van centrale verwarming op gas met vloerverwarming op het gelijkvloers. Er werd een ventilatiesysteem C geplaatst en de elektrische installatie maakt gebruik van teleruptoren wat het mogelijk maakt om je installatie later om te bouwen naar een PLC - of domotica systeem. Tenslotte werd ook alle kabelwerk voorzien voor het installeren van een alarminstallatie indien gewenst.
Op het dak ligt een zonneboiler voor een efficiënt energieverbruik van warm water.

Deze volledig instapklare vrijstaande woning is een pareltje in het residentiële Heusden.
Beschikbaar 1 juli 2021.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA