U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9080 Lochristi

Omschrijving

Instapklare recente woning op toplocatie

Residentieel gelegen nabij invalswegen, instapklaar en smaakvol afgewerkt; een woning waar u misschien al geruime tijd naar op zoek bent.
In 2008 werd de woning afgewerkt en in 2016 werd de volledige tuin met smaak aangelegd. Het mooie terrein biedt voorin plaats voor twee wagens en fietsen. De achtertuin met meerdere stopcontacten en tuinverlichting omvat een ruim terras in blauwe hardsteen, een avondterras en een charmante tuinberging.
In de woning is gebruik gemaakt van duurzame materialen, massieve parket, kwalitatieve tegelvloeren en vensterbanken, hoogrendementsglas, shutters en inbouwkasten.
De inkomhal heeft een gastentoilet en geeft uit op de living. Deze lichtrijke leefruimte met zicht op de tuin heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van een haard en is direct verbonden met een half-open leefkeuken.
De leefkeuken heeft veel opbergmogelijkheden, een afzonderlijke berging en direct toegang tot het ruime zonneterras.
Tenslotte is er een bureau/wasplaats met wastafel en zij-ingang aan de linker gevel.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, ligbad, douche en nachttoilet. Alle ruimtes boven hebben shutters en 1 slaapkamer is bovendien voorzien van inbouwkasten.

Deze mooie woning op toplocatie te Lochristi is een echte aanrader.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA