U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Nieuwbouwwoning met luxueuze afwerking te Merelbeke - 9820 Merelbeke

Omschrijving

Deze erg recente woning uit 2015 met 4 ruime slaapkamers is luxueus afgewerkt en is gelegen in een verkeersluwe straat te Merelbeke.
Op slechts 1,3km van de R4/E17 is deze woning gelegen op een zuid-georiënteerd en afgesloten perceel.
Voorin de woning op de oprit is er plaats voor 2 wagens en fietsen. De inkomhal heeft een ingebouwde vestiaire en een gastentoilet. Vervolgens is er een bijzonder ruime en lichtrijke leefruimte met keramische parketvloer en inbouwspots. De open leefkeuken is van topkwaliteit met tal van toestellen en werkbladen in Carrara-marmer. Naast de keuken is er een praktische berging. Keuken en leefruimte kijken uit op de tuin met een ruim zonneterras en achterin de tuinberging.
Op de eerste verdieping, bereikbaar via een fraaie open houten trap en eveneens voorzien van parketvloeren, zijn er 3 ruime slaapkamers, een berging en een badkamer met toilet, dubbele lavabo, ligbad en inloopdouche.
Op de tweede verdieping is er opnieuw een handige berging, een stookruimte en een 4e slaapkamer welke multifunctioneel kan ingericht worden als speel- of hobby-ruimte of een bureel.
Deze woning is voorzien van alle hedendaagse technieken; type D ventilatie, hoogrendementsketel op gas, grote regenwaterput, hoogrendementsglas, aluminium schrijnwerk, ... en is subliem geïsoleerd met als gevolg een E-peil van 62!
Deze 100% instapklare woning is een pareltje en dit op topligging in Merelbeke een ware droomwoning!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA