U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Ruime gezinswoning met verwarmd buitenzwembad - 9040 Sint-amandsberg

Omschrijving

In de directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels en uitvalswegen ligt deze ruime gezinswoning op een terrein van 1.190 vierkante meter.
Het afgesloten terrein bestaat uit de hoofdwoning met carport, een ruime garage/poolhouse, overdekt terras en een verwarmd buitenzwembad van 9m op 3.8m.
Bij grondige renovatiewerken sinds 2014 werd de garage/poolhouse vernieuwd, werd een warmtepomp geplaatst voor de verwarming van het buitenzwembad en kregen de daken een nieuwe coating. Binnenin de woning werden de keuken, de vloeren en de trap vernieuwd.
Een centrale inkomhal met inbouwkasten en gastentoilet biedt toegang tot de leefruimtes en het bureel welke momenteel is ingericht als fitnessruimte. Een erg ruime living met gashaard, parketvloeren en een bar kijkt uit op zowel de voor- als de achtertuin.
De hypergeïnstalleerde leefkeuken kijkt ook uit op het terras, de tuin en het buitenzwembad.
Op de bovenverdieping zijn er 3 ruime slaapkamers met inbouwkasten, een nachttoilet en een badkamer met douche en ligbad.
Lichtinval, ruimte en bereikbaarheid zijn de absolute troeven van deze gezinswoning. Het verwarmde buitenzwembad doet al verlangen naar de warme zomers.

Mobiscore van 8,5/10


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA