U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8790 Waregem

Omschrijving

Instapklare woning op ruim perceel

Op slechts 3 kilometer afstand van de markt van Waregem, ligt deze woning op een ruim perceel en met een vrij uitzicht vanuit de leefruimtes.

De woning is hoogwaardig afgewerkt, kent geen niveauverschillen en is overal voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen. De lichtrijke living met gashaard heeft een ingebouwd audio-systeem en sluit mooi aan op de half-open leefkeuken.
Er zijn twee ruime slaapkamers met inbouwkasten, waarvan 1 met toegang tot het terras. De badkamer, ook voorzien van een ingebouwd audio-systeem, heeft een ligbad en een inloopdouche. In de hal is er een gastentoilet en eveneens inbouwkasten.

De oorspronkelijke dubbele garage werd verbouwd tot een ruime kamer welke aansluit op de was- en stookplaats. Deze mogelijk 3e slaapkamer zou eveneens dienst kunnen doen als bureel of praktijkruimte. Ze is hiervoor perfect geschikt dankzij de afzonderlijke inkomdeur.
De woning is energiezuinig, geïsoleerd, voorzien van hoogrendementsglas in pvc-schrijnwerk en een condenserende hoogrendementsketel op gas. Mocht het dak bijkomend voorzien worden van 20cm rotswol-isolatie dan zakt het EPC zelf tot 155kWh/m2/jaar.

Achter de woning is er een prachtige tuin, een zonneterras met vloerspots en een strakke vijver. Achterin het perceel is er nog plaats voor het houden van dieren, een terrein van 360m2 is hiervoor afzonderlijk afgesloten.
Aan de straatzijde is is er een automatische inrijpoort. Er zijn meerdere autostaanplaatsen, een hoogwaardige tuinberging en een carport voor 2 wagens of zelfs geschikt voor het plaatsen van hoge wagens, mobilhomes of een vrachtwagen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA