U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Exclusief gelijkvloersappartement met ruim terras te Zingem - 9750 Kruisem

Omschrijving

Dit recente appartement is gelegen op een steenworp van het station van Zingem (Kruisem) en is bijzonder omwille van de uitzonderlijke woonvolumes, de lichtrijke leefruimtes en een erg gezellig buitenterras.
Het gelijkvloersappartement met een bewoonbare oppervlakte van 122 vierkante meter heeft een afzonderlijke voordeur, onafhankelijk van de rest van het gebouw wat dit appartement al uniek maakt op zich. De inkomhal geeft snel de hoge afwerkingsgraad van het appartement prijs door de aanwezige inbouwkasten, de kamerhoge glazen deur en de prachtige parketvloer. De lichtrijke living heeft een oppervlakte van maar liefst 41 vierkante meter. De kamerhoge raampartijen en hoge plafonds geven een modern loft-gevoel aan dit appartement. Als zonnewering werden panelen op maat geplaatst welke ook inbegrepen zijn in de verkoop. Aansluitend is er een ruime open keuken met naastgelegen berging. De ingerichte keuken heeft een reusachtig werkblad en tal van opbergkasten.
De hal met gastentoilet geeft uit op de slaapkamers en centrale badkamer met inloopdouche en opnieuw een kamerhoge inbouwkast.
Achterin het appartement is er een houten terras (22 m2) met zowel vaste als mobiele plantenbakken. De rest van de buitenruimte is bijzonder gezellig ingericht met allerhande bomen en een bodembedekking van dolomiet.
Onder het gebouw zijn zowel de ondergrondse autostaanplaats (P15) en de ruime berging (20m2) eveneens te koop.
Berging: 9.500 euro I Parkeerplaats: 9.500 euro
Beschikbaarheid: voorjaar 2021


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA