U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Prachtige klassieke villa in de residentiële woonwijk 'Bommels' - 9230 Wetteren

Omschrijving

Deze subliem gelegen villa in de residentiële wijk "Bommels" werd gebouwd in 1973. Het woonpark 'Bommels' is een uiterst groene, rustige en residentiële woonomgeving op de grens Heusden - Wetteren - Melle.
De erg gegeerde ligging is een woondroom dankzij de omliggende natuur, het Scheldelandschap en de nabijheid van uitvalswegen.

Het gelijkvloers bestaat uit een centrale inkomhal en bijzonder ruime leefvertrekken. De leefruimte van 73 vierkante meter heeft prachtige parketvloeren, een erg mooie schouwmantel met open haard en veel lichtinval dankzij de kamerhoge ramen. Er is een afzonderlijke bureelruimte aan de voorzijde van de villa. De eetplaats met uitzicht over de tuin heeft direct toegang tot zowel het overdekte ontbijtterras als het zonneterras.
De leefkeuken kijkt eveneens uit op de tuin met aansluitend de kelder en de berging met wasruimte.

De bovenverdieping is te bereiken door middel van de natuurstenen trap. Er zijn 4 slaapkamers en twee badkamers. De kamers zijn ruim, lichtrijk en grotendeels voorzien van kasten op maat.

De villa, gelegen in een doodlopende straat met achterin weilanden is een droom binnen de unieke residentiële omgeving van de 'Bommels'.

- verkocht binnen de week -


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA