U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Exclusieve villa met uniek verzicht te Zaffelare - 9080 Zaffelare

Omschrijving

Deze instapklare villa is gelegen op wandelafstand van het centrum van Zaffelare en heeft achteraan een uniek uitzicht over de weilanden.
De oorspronkelijk in 1992 gebouwde woning werd totaal gerenoveerd in 2008 met oog voor detail, materiaalgebruik en comfort.
In de aangelegde en afgesloten tuin met prachtig verzicht zijn rust en ontspanning allomtegenwoordig. Zo werden de jacuzzi (Hotspring) met buitendouche en siervijver geïntegreerd in het zonneterras. Het ruime bijgebouw met open haard, ingebouwde gasbbq en gasverwarming is dé plek om gezellig te ontspannen, alleen, met vrienden of familie.
Binnenin de villa lopen gezellige leefvertrekken vloeiend in elkaar over. Er is een salon met gashaard en inbouwkasten. De hypergeïnstalleerde open keuken kijkt uit op zowel eetruimte als het aperitief-salon in de aangebouwde veranda. Tenslotte is er ook een afsluitbaar bureel, een wasruimte en een dubbele garage met automatische sectionaalpoort.
Onder het bijgebouw is een hoge kelder welke dienst doet als fitnessruimte, speelruimte of hobbyruimte.
Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers, een dressing en een badkamer in marmer met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Het merendeel van de kamers is voorzien van inbouwkasten.
Het gehele terrein is afgesloten met vooraan een houten schuifpoort en parkeerruimte voor 3 wagens.

Optioneel aan te kopen: een afgesloten paardenweide met stallingen met een oppervlakte van 8.313 vierkante meter gelegen op 200m afstand van de villa.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA