U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9850 Poesele

Omschrijving

Idyllisch gelegen hoeve-villa met schuur

Deze idyllische hoeve-villa met een overvloed aan charme en open uitzichten ligt op slechts 400 meter van de dorpskern van Poesele.
Het terrein van bijna 3.000 vierkante meter is afgesloten door middel van een automatische poort en Meidoornhaag. Het geheel omvat een schuur met open balkenstructuur, een carport en achterin de hoeve-villa.
De oprit en wandelpad in kasseien leidt naar de kenmerkende rode voordeur. De inkomhal heeft een open trap en staat centraal in de woning.
De lichtrijke leefruimte met overdekt terras kijkt zowel uit op de voor- en zijtuin als op de schuur. Een grote open haard geeft sfeer en is een ware aandachtstrekker in de ruimte.
De naastgelegen gesloten keuken heeft nieuwe inbouwtoestellen en kijkt uit op de achtergelegen (paarden)weiden.
Verder zijn er op het gelijkvloers een berging, gastentoilet en een slaapkamer/bureelruimte met naastgelegen vernieuwde badkamer.
Op de bovenverdieping zijn er nogmaals 3 slaapkamers, een douchekamer, nachttoilet en een berging. Twee slaapkamers en de nachthal zijn uitgerust met praktische inbouwkasten.
Deze hoeve-villa heeft een nieuwe mazoutbrander (2010) en energieverbruik werd verder beperkt door het inspuiten van spouwmuurisolatie (2020). Het geheel staat op een geventileerde kruipkelder, bijzonder handig bij eventuele aanpassingswerken.
Deze eigendom met bijgebouw en een idyllische ligging is een droom voor velen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA