U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

! Luxueuze woningen en villa’s

! Zicht op vorige verkoop

! Heel snelle verkoop

Uw huis laten schatten in Destelbergen

U wilt uw huis laten schatten in Lochristi en Destelbergen, maar u weet niet door wie? U bent op zoek naar iemand met kennis van zaken, ga dus voor De Beer &Partners. We vertellen u even waarom uw huis laten schatten een goed idee is.
 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem contact met ons op
 

 

Uw huis gratis en met expertise laten schatten in Destelbergen en Lochristi

Wat zijn de voordelen van uw huis te laten schatten voor u uw woning wilt verkopen in Heusden, Destelbergen of Lochristi?

  • Kennis is macht. U staat sterker in uw schoenen bij onderhandelingen, dit voorkomt ook dat u te veel betaalt bij aankoop en potentiële kopers afschrikt.
  • Door de schatting weet u hoeveel u kunt/moet lenen en bent u voorbereid in verschillende situaties.
  • Bij verbouwingen kunt u rekening houden met alleen maar uw waarde te verhogen.
  • U krijgt kennis van hoe energiezuinig uw woning is. Zo weet u waar de eventuele problemen liggen en kan u deze mogelijks aanpakken.
  • Uw lokale makelaar en schatter kent de buurt en kan zo zijn kennis toepassen, net zoals kennis over het soort klant. Dus uw makelaar kan het beste uw huis laten schatten in Lochristi en Destelbergen.
  • U heeft misschien op andere sites gezien dat u best met een onafhankelijke schatter aan de slag gaat, want vastgoedmakelaars schatten uw eigendom vaak te hoog in om het voor meer te verkopen. Wij doen dit niet, het speelt niet in ons en uw voordeel want zo is het veel moeilijker om cliënteel te vinden.
De Beer en PartnersDe Beer en PartnersDe Beer en Partners

Kom snel langs, wij zijn er voor u!

Door uw vertrouwen in ons te steken, kunnen wij ons toewijden om uw huis juist te laten schatten in Destelbergen en Lochristi. U hoeft geen directe plannen te hebben om uw huis te laten schatten, misschien wilt u gewoon deze informatie voor eventuele toekomstige plannen. Ook in dat geval bent u welkom bij ons voor een vrijblijvende schatting. Twijfel dus niet en maak zo snel mogelijk een afspraak bij ons in Heusden voor een waardebepaling via ons contactformulier of bel naar het nummer +32 9336 33 30.


Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA