U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

! Luxueuze woningen en villa’s

! Zicht op vorige verkoop

! Heel snelle verkoop

Uw woning verkopen in Heusden

Uw woning verkopen in Heusden, Gent, Lochristi of Destelbergen, daar helpen wij u bij. Heeft uw woning net dat speciale karakter of die exclusieve touch? Daar vinden wij het perfecte cliënteel voor, want uw dossier verdient de beste service als u uw woning wil verkopen in de streek van Heusden, Gent, Lochristi en Destelbergen.
 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem contact met ons op
 

 

Waarom ons uw woning laten verkopen in de regio van Heusden, Gent, Lochristi en Destelbergen?

We specialiseren ons in exclusieve woningen die net dat beetje meer hebben, zoals bijvoorbeeld buitenruimtes, perfecte afwerking, privacy, specialer interieur of speciale locaties.  Kijk ook maar naar het type woningen zoals alleenstaand, open bebouwing, villa, loft, landhuis, herenhuis en nog zoveel meer. Deze woningen komen voor in elk budget, waardoor wij geen minimumbudget hanteren bij het aannemen van onder andere huizen. Desondanks kiezen we ze selectief waardoor u gegarandeerd alle nodige aandacht krijgt bij het verkopen van uw exclusieve pand. Wie via De Beer & Partners koopt, weet dat onze woningen iets speciaals bieden. Uw exclusieve woning verkopen in Gent, Heusden, Destelbergen of Lochristi, dat is onze specialiteit.

De Beer en PartnersDe Beer en PartnersDe Beer en Partners

 

Kennis is macht

U bent waarschijnlijk helemaal niet thuis is de vastgoedmarkt en al zeker niet in de wettelijke bepalingen van vastgoed te kopen. Een woning verkopen in Heusden, Gent, Lochristi of Destelbergen vereist kennis van de streek. Nog voor er een potentieel gesprek plaatsvindt, verstrekken wij u allerlei informatie op onze nieuwspagina. Daar staan naast nieuwsartikelen over uw regio ook interessante statistieken, praktische informatie over veranderende wettelijke bepalingen en leuke weetjes over de vastgoedwereld. Zo ziet u maar hoe we u willen informeren waardoor u weet waarover u praat. In uw verdere zoektocht om uw woning te verkopen in Heusden, Gent, Lochristi en Destelbergen zijn we dan ook onontbeerlijk om de beste service te bieden.

Ons gerenommeerd kantoor ondersteunt u

Heeft u nog twijfels bij de reputatie van De Beer & partners? Niet alleen verkopen wij met passie en kunde uw woning in Heusden, Destelbergen, Lochristi en Gent, maar maken we ook deel van het Luxury Leads Magazine. Hier vindt u ons tussen allerlei andere vastgoedkantoren die luxewoningen behandelen.

Maak een geïnformeerde beslissing op basis van onze omschrijving

Wij vinden het heel belangrijk dat u als toekomstige klant op voorhand een goede geïnformeerde beslissing kan maken over een pand. Dat houdt in dat u nog voor het huisbezoek kunt beslissen of het uw tijd waard is. Bekijk daarom is goed de omschrijving en foto’s zodat u weet welke stijl, energiecertificaat, grootte, afwerking en onder andere aanwezigheid van een tuin de woning heeft. Zodra u weet dat het pand naar uw smaak is, contacteert u ons om een afspraak te maken en wie weet kijkt u naar uw droomwoning!


Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA