U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

! Luxueuze woningen en villa’s

! Zicht op vorige verkoop

! Heel snelle verkoop

Vastgoedmakelaar van Heusden

Bent u op zoek naar dé vastgoedmakelaar en het vastgoedkantoor bij uitstek van Heusden en Destelbergen? Leg dan uw vertrouwen in De Beer & Partner en maak kennis met de zaakvoerder en vastgoeddeskundige Thomas Peerlinck. Thomas heeft zijn opleiding gestart in Artevelde Hogeschool Gent, waar hij zijn bachelor Communicatiemanagement heeft gehaald. Dit heeft hij opgevolgd met de opleiding bachelor in Real Estate. Hij heeft zeven jaar als vastgoedmakelaar bij Engel & Völkers Sint-Martens-Latem gewerkt en daarna zijn eigen zaak opgestart. Met zijn vastgoedkantoor is hij nu makelaar in zowel Heusden als Destelbergen, met al deze kennis bent u zeker dat u in de watten wordt gelegd. Hierdoor verloopt uw verkoop of verhuur heel vlot.
 
 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem contact met ons op
 

 

Als vastgoedmakelaar van Heusden en Destelbergen dragen connecties en ervaring bij aan de verkoop

De jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar met een eigen vastgoedkantoor in Heusden en Destelbergen heeft gezorgd voor kennis waar u op kunt rekenen. Daarom heeft ons vastgoedkantoor en de vastgoedmakelaar in regio Heusden en Destelbergen een beer als symbool, sterk in wat ze doet en onontbeerlijk in uw verhaal. Wij geven uw dossier alle aandacht die het verdient. Uw pand krijgt een eigen marketingstrategie, zoals speciale acties, oogverblindende fotoreportages en verschillende campagnes, zoals sociale media. We verkopen en verhuren niet voor niets regelmatig binnen een week. Deze voordelen en nog veel meer vindt u in uw vastgoedkantoor in de buurt van Destelbergen.

De Beer en PartnersDe Beer en PartnersDe Beer en Partners

Wat houdt u nog tegen? Neem contact op!

Denkt u al zo lang aan dat u wilt verhuren of verkopen? U bent zonder twijfel aan het juiste adres bij De Beer & Partners als vastgoedmakelaar en vastgoedkantoor in Destelbergen. Ook bij twijfel helpen we u een beslissing maken, of u nu wenst te verkopen, verhuren of nog te wachten. U kan rekenen op snelle service, maar we nemen geen haastige beslissingen. Uw pand verkopen of verhuren gebeurt met zorg en alleen maar de beste kopers of huurders. Dus neem vandaag nog contact op met ons en ontdek onze dienstverlening!


Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA