U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

! Luxueuze woningen en villa’s

! Zicht op vorige verkoop

! Heel snelle verkoop

Luxevastgoed in Destelbergen

U wenst uw luxevastgoed in Destelbergen, Gent en Lochristi te verkopen of verhuren? Daar heeft u gespecialiseerde vakmensen voor nodig om uw bijzonder vastgoed te kunnen verkopen. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres, De Beer & Partners specialiseert zich namelijk in luxevastgoed in regio’s Destelbergen, Gent en Lochristi.
 

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Neem contact met ons op
 

 

Luxevastgoed verkopen in Destelbergen, onze specialiteit

Bij De Beer en Partners in Heusden geloven we sterk in een persoonlijke aanpak. Niet iedereen wilt hetzelfde en iedereen heeft andere waarden, dat reflecteren we ook in onze aanpak. Als u bij ons een afspraak maakt, zorgen we ervoor dat we al uw noden en wensen uit het eerste gesprek halen. Op die manier maken we de verwachtingen direct duidelijk en weten we ook hoe we best uw dossier aanpakken. U begint namelijk niet zomaar aan luxevastgoed in regio Destelbergen, Gent en Lochristi. Het is cruciaal om de juiste klanten voor uw luxevastgoed te vinden, in onder andere Lochristi en Gent, zodat u geen tijd verliest.

De Beer en PartnersDe Beer en PartnersDe Beer en Partners

 

Waarom voor deze regio’s kiezen?

Wilt u net luxevastgoed kopen in Gent, Destelbergen of Lochristi? U kan met geen enkele regio fout gaan. Zoekt u de bruisende stad op waar dag en nacht wel iets te doen valt? Ga voor Gent, de charmerende stad waar u alles vindt. Houdt u van de stad maar niet zozeer van er te wonen? Destelbergen biedt heel veel leuke dingen aan. U hebt er groen om te ontspannen, krijgt rust van de gemeente en toch snelle toegang tot Gent. Er valt ook heel wat te doen in de gemeente, onder andere het Familiepark Harry Malter en allemaal shopgelegenheden. Of ga voor Lochristi, het uitstekende openbaar vervoer, dichtbij allemaal scholen en het gezellige dorp.

Laat ons helpen bij de verkoop van uw vastgoed!

Een luxueus appartement of woning heeft een andere aanpak nodig, onze campagnes zijn daar dan ook naar aangepast. Dit zorgt ervoor dat we snel geschikte kandidaten vinden die zoeken naar een stulpje zoals dat van u. Onze kennis over wat en hoe er te onderhandelen valt is heel uitgebreid, zo maakt u zich geen zorgen dat de koper of huurder te weinig of te veel betaalt. Kortom, met begeleiding van onze vastgoedmakelaar bent u zo door het proces. Dus, waar wacht u nog op? Contacteer ons en maak een afspraak met ons kantoor in Heusden! Bel op het nummer +32 9336 33 30.


Terug naar boven
Sluit menu De Beer & Partners BVBA